Topic RSS
01:53
3. Leden, 2012
OfflineZdravím Vás!
Přicházím s nabídkou, která by mohla oslovit leckterého z Vás.
Chcete mít do Guild Wars 2 zajímavý start se všemi bonusy, které poskytuje plná Hall of Monuments?
Mám na svém účtu 50/50 bodů, ale bohužel už nemám tolik času jako dříve.
Rozhodl jsem se nabídnout svůj účet Vám.
Těm, kteří mají na bezpochyby skvělé MMORPG Guild Wars 2 čas.
A teď nějaké souhrnné info:
Hlavní postava:
Arisie Tawngas (Klidně mrkněte na Hall of Monuments) – (Elementalist)
- r5 Kind of a big deal (My Guild Hall Smells of Rich Mahogany)
- Obsidian Armor (Black)
- vlastní build pro 7 hrdinů, se kterým jsem projel bezproblémově všechny Vanquishery a Guardiany
- vybavena na jakékoliv dobrodružství v GW 1 (pokud by si ještě někdo chtěl zahrát)
Vedlejší postavy:
Monk, Mesmer, Dervish, Necromancer, Ritualist
-Všechny vybaveny elitním armorem (black)
-Připraveny na některá dobrodružství v GW1 (Farmení, kampaně povětšinou dohrány)
+ Ranger na 14. úrovni v Pre-Ascalonu (pokud by si někdo chtěl udělat Defender of Ascalon)
Závěrem:
Ti z Vás, kteří se cítí osloveni moji nabídkou, napište mi do pošty, nebo lépe na Parizek.Tomas@seznam.cz.
Účet je výborný na jakékoliv dobrodružství v GW 1 (Žádné dlouhé běhání či hledání skillů).
Taktéž je připravený na Guild Wars 2 v podobě veškerých dostupných bonusů z Hall of Monuments.
Nerad bych, aby mých odehraných 76 měsíců a pár tisíc hodin zůstalo zapomenuto a bylo by fajn, kdyby někdo pokračoval v mém odkazu. 
Cena dohodou s případným osobním předáním v Praze. (Nechceme se podvádět
)
vis, ze by si takove veci nemel verejne ukazovat, kdyz na to pride kupujicimu hrozi perma ban :) Kazdopadne je to skoda, se toho zbavovat po takovy dobe. Ja osobne taky uz v Gw nebudu pokracovat a tez nebudu mit tolik casu na GW2, ale zacal jsem rozprodavat majetek ve hre, teda spis "darovat" nahodnym kolemjdocim :D
And just when they think you're an illusion and not the real Mesmer… You make them QQ.
00:09
31. Srpen, 2011
OfflineJá to hraju 14 dní, vyzkoušel jsem pár tříd a usadil jsem se u Warriora, ten mě baví asi nejvíc. Ranger mě také bavil, ale nemůžu být dobrý střelec a zároveň mít schopného peta, to mě štve. Naštěstí v GW2 tomu bude jinak a ranger je tak vážný kandidát na main char. Nijak to neženu, hraju to jen když mám čas a chuť. A dneska jsem se přidal do cz/sk guildy Sages of Destiny, tak snad to bude snazší. Asi v tom i trochu zaúřadoval Ficik, takže tímto děkuji. 
@Ragenall Tak sme ve stejný ali, kdyžtak ve hře jsem pdo nickem Zee The Aarrgh, tak ti můžu kdykoliv helpnout, jede uplně odzačatku :)
And just when they think you're an illusion and not the real Mesmer… You make them QQ.
14:22
27. Srpen, 2010
Offline20:41
2. Říjen, 2010
Offline12:29
10. Listopad, 2010
OfflineRagenall řekl/a:
Já to hraju 14 dní, vyzkoušel jsem pár tříd a usadil jsem se u Warriora, ten mě baví asi nejvíc. Ranger mě také bavil, ale nemůžu být dobrý střelec a zároveň mít schopného peta, to mě štve. Naštěstí v GW2 tomu bude jinak a ranger je tak vážný kandidát na main char. Nijak to neženu, hraju to jen když mám čas a chuť. A dneska jsem se přidal do cz/sk guildy Sages of Destiny, tak snad to bude snazší. Asi v tom i trochu zaúřadoval Ficik, takže tímto děkuji.
som rad ze je tu aj niekto iny ranger !!:D
13:26
2. Květen, 2010
OfflineMeh. Podla rewards calculatora mam len asi 14 bodov, ale nikdy som sa nesnazil grindovat kvoli achievementom. Ked sa posnazim, tak tych 30/50 by som mal dat.
Kazdopadne kazdy z tych mojich par bodov som si "zarobil" sam a urcite maju pre mna vacsiu hodnotu ako keby som si kupil cely ucet.
Most Users Ever Online: 91
Currently Online:
14 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Romel: 941
Rozbuska: 844
Nataniell: 830
MaXi: 770
Tear: 668
Insidel: 521
Member Stats:
Guest Posters: 1
Members: 2295
Moderators: 1
Admins: 4
Forum Stats:
Groups: 6
Forums: 60
Topics: 486
Newest Members: whispdim
Moderators: Ficik (1224)
Administrators: Zauxit (261), Larrax (558), Dreamer (47), Chlupac (551)
Log In
Register
Home

21:16 18.05.
21:14 18.05.
21:06 18.05.
20:00 18.05.
19:45 18.05.
19:35 18.05.
19:24 18.05.