A A A

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Guild Wars 2 - Chcete mít 50/50 v Hall of Monuments?
3. Leden, 2012
01:53
Arisie
Restless Spirit
Forum Posts: 1

Zdravím Vás!

Přicházím s nabídkou, která by mohla oslovit leckterého z Vás.

Chcete mít do Guild Wars 2 zajímavý start se všemi bonusy, které poskytuje plná Hall of Monuments?

Mám na svém účtu 50/50 bodů, ale bohužel už nemám tolik času jako dříve.

Rozhodl jsem se nabídnout svůj účet Vám.

Těm, kteří mají na bezpochyby skvělé MMORPG Guild Wars 2 čas.

A teď nějaké souhrnné info:

Hlavní postava:

Arisie Tawngas (Klidně mrkněte na Hall of Monuments) – (Elementalist)

- r5 Kind of a big deal (My Guild Hall Smells of Rich Mahogany) 

- Obsidian Armor (Black)

- vlastní build pro 7 hrdinů, se kterým jsem projel bezproblémově všechny Vanquishery a Guardiany

- vybavena na jakékoliv dobrodružství v GW 1 (pokud by si ještě někdo chtěl zahrát)

Vedlejší postavy:

Monk, Mesmer, Dervish, Necromancer, Ritualist

-Všechny vybaveny elitním armorem (black)

-Připraveny na některá dobrodružství v GW1 (Farmení, kampaně povětšinou dohrány) 

+ Ranger na 14. úrovni v Pre-Ascalonu (pokud by si někdo chtěl udělat Defender of Ascalon)

Závěrem:

Ti z Vás, kteří se cítí osloveni moji nabídkou, napište mi do pošty, nebo lépe na Parizek.Tomas@seznam.cz.

Účet je výborný na jakékoliv dobrodružství v GW 1 (Žádné dlouhé běhání či hledání skillů).

Taktéž je připravený na Guild Wars 2 v podobě veškerých dostupných bonusů z Hall of Monuments.

Nerad bych, aby mých odehraných 76 měsíců a pár tisíc hodin zůstalo zapomenuto a bylo by fajn, kdyby někdo pokračoval v mém odkazu. mrknuti

Cena dohodou s případným osobním předáním v Praze. (Nechceme se podvádět mrknuti)

3. Leden, 2012
04:03
Zdenny
Olomouc
Lynx
Forum Posts: 43

vis, ze by si takove veci nemel verejne ukazovat, kdyz na to pride kupujicimu hrozi perma ban :) Kazdopadne je to skoda, se toho zbavovat po takovy dobe. Ja osobne taky uz v Gw nebudu pokracovat a tez nebudu mit tolik casu na GW2, ale zacal jsem rozprodavat majetek ve hre, teda spis "darovat" nahodnym kolemjdocim :D

And just when they think you're an illusion and not the real Mesmer… You make them QQ.
3. Leden, 2012
09:17
Ragenall
Steelfang Drake
Forum Posts: 249

Někteří z nás si GW nedávno pořídili, tak máme aspoň jak zabít čas. Kdo ví, třeba do vydání GW2 30/50 ještě stihnem. cool

Norn Ranger Rulezzz
3. Leden, 2012
10:21
Rozbuska
Wraith
Forum Posts: 844

Presne ja si pre mesicem GW poridil a je to vyborna hra, cas pri tom neuveritelne utika:-)

3. Leden, 2012
19:06
Tachy
Frost Wurm
Forum Posts: 382

tak já jsem na 33/50 a stačí mi to.. Hraji přes 5 let, ale nutkání mít 50 nějak nemám :o) hlavně, že mám všechny věci odemčené :o)

http://www.gw2sig.com/staticsigs/6223.png
3. Leden, 2012
20:27
Zdenny
Olomouc
Lynx

Já to hraju taky pře 5 let, ale nikdy jsem snad nic neměl a těch 20/50 mi bohatě stačí zbylejch 10 se mi už ani nelíbí.. Přemýšlím, že bych si to zase začal hrát od znova, ať si to též zkrátím :)

@Rozbuska @ Ragenall

Jste v nějaký guildě, nebo hrajete jen tak? třeba bych se přidal ?:)

And just when they think you're an illusion and not the real Mesmer… You make them QQ.
3. Leden, 2012
23:08
Rozbuska
Wraith

Mno ja hraju mesic a mam 12 bodu, pocitam ze do konce tydne bych mohl dat 20:-)

4. Leden, 2012
00:09
Ragenall
Steelfang Drake
Forum Posts: 249

Já to hraju 14 dní, vyzkoušel jsem pár tříd a usadil jsem se u Warriora, ten mě baví asi nejvíc. Ranger mě také bavil, ale nemůžu být dobrý střelec a zároveň mít schopného peta, to mě štve. Naštěstí v GW2 tomu bude jinak a ranger je tak vážný kandidát na main char. Nijak to neženu, hraju to jen když mám čas a chuť. A dneska jsem se přidal do cz/sk guildy Sages of Destiny, tak snad to bude snazší. Asi v tom i trochu zaúřadoval Ficik, takže tímto děkuji. usmev

Norn Ranger Rulezzz
4. Leden, 2012
00:11
Rozbuska
Wraith

Kdybys potreboval s necim poradit tak houkni zvlaste kampane mam ten v zive pameti:-)

4. Leden, 2012
00:27
Zdenny
Olomouc
Lynx
10

@Ragenall Tak sme ve stejný ali, kdyžtak ve hře jsem pdo nickem Zee The Aarrgh, tak ti můžu kdykoliv helpnout, jede uplně odzačatku :)

4. Leden, 2012
14:22
Mareon
Tyria
Skree Raider
Forum Posts: 160
11

Teď sem začal GW zase po měsíci hrát, můj nick je Mareon Czech a jsem u Lionu. Kdyby kdokoliv potřeboval nějak pomoc nebo jen nechtěl hrát sám, tak ať napíše. Budu moc rád.

4. Leden, 2012
17:28
koncimtunemamzaujemp
Guest
12

Arisie ja by som to za takych 20€ kupil :D

4. Leden, 2012
20:41
Pineapple
Hradec Králové
Moss Spider
Forum Posts: 67
13

Taky si asi po pár měsících zase zahraju, takže kdyby někdo s něčim potřeboval pomoc, jsem k dispozici :D. Můj nick je My Name Is Sealed (já vim, je to hroznej nick, ale nikdy jsem neměl moc fantazii na tvorbu nicků :D)

Temeritas est damnare, quod nescias. - Lucius Annaeus Seneca
5. Leden, 2012
12:29
Haligy
Skree Raider
Forum Posts: 174
14

Ragenall řekl/a:

Já to hraju 14 dní, vyzkoušel jsem pár tříd a usadil jsem se u Warriora, ten mě baví asi nejvíc. Ranger mě také bavil, ale nemůžu být dobrý střelec a zároveň mít schopného peta, to mě štve. Naštěstí v GW2 tomu bude jinak a ranger je tak vážný kandidát na main char. Nijak to neženu, hraju to jen když mám čas a chuť. A dneska jsem se přidal do cz/sk guildy Sages of Destiny, tak snad to bude snazší. Asi v tom i trochu zaúřadoval Ficik, takže tímto děkuji. usmev

som rad ze je tu aj niekto iny ranger !!:D

http://www.gw2sig.com/staticsigs/13142.png
5. Leden, 2012
12:32
Haligy
Skree Raider
Forum Posts: 174
15

to nepredavaj to je kravina si to nechaj … alebo mozes mi to pozicat ti dam nieco do zaruky :D

http://www.gw2sig.com/staticsigs/13142.png
5. Leden, 2012
13:26
klaymen
Piešťany
Steelfang Drake
Forum Posts: 284
16

Meh. Podla rewards calculatora mam len asi 14 bodov, ale nikdy som sa nesnazil grindovat kvoli achievementom. Ked sa posnazim, tak tych 30/50 by som mal dat.

Kazdopadne kazdy z tych mojich par bodov som si "zarobil" sam a urcite maju pre mna vacsiu hodnotu ako keby som si kupil cely ucet.

The only good is knowledge and the only evil is ignorance. – Ahzek Ahriman
Forum Timezone: Europe/Prague

Most Users Ever Online: 91

Currently Online:
14 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Romel: 941

Rozbuska: 844

Nataniell: 830

MaXi: 770

Tear: 668

Insidel: 521

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 2295

Moderators: 1

Admins: 4

Forum Stats:

Groups: 6

Forums: 60

Topics: 486

Newest Members: whispdim

Moderators: Ficik (1224)

Administrators: Zauxit (261), Larrax (558), Dreamer (47), Chlupac (551)

Zobrazit GuildWars2.cz pro: Mobil | Klasické zobrazení
Optimalizováno pro Firefox Powered by WordPress. Designed by Zauxit. Copyright © 2008-2011 GuildWars2.cz. All Rights Reserved.
Guild Wars 2, ArenaNet, NCsoft, the Interlocking NC Logo are trademarks or registered trademarks of NCsoft Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners.